Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TRAGEDIE în comuna Cetatea de Baltă. Un bărbat de 47 de ani și-a pus capăt zilelor

Publicat

politia cadavruUn bărbat în vârstă de 47 de ani din comuna Cetatea de Baltă și-a pus capăt zilelor. Miercuri dimineaţa, polițiștii din Cetatea de Baltă au fost anunțați de către un cetățean din comună că şi-a găsit vecinul spânzurat în curtea locuinței.

Miercuri dimineaţa, la ora 10.55, agenţi din cadrul Postului de Poliţie Cetatea de Baltă au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un cetăţean din comună, despre faptul că l-a găsit pe vecinul său spânzurat în curte.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit că bărbatul decedat se numeşte P.M., de 47, din comuna Cetatea de Baltă, judeţul Alba, pe corpul acestuia nefiind identificate urme de violenţă.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Blaj, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax