Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TRAGEDIE în comuna Lopadea Nouă: Un bărbat de 57 de ani a MURIT înecat, după ce a vrut să facă baie într-o baltă

Publicat

isu

isu barca pneumatica Corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna Lopadea Nouă a fost găsit, sâmbătă, într-o baltă, la marginea satului Ocnișoara.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 septembrie, în jurul orei 10.30, Postul de Poliţie Lopadea Nouă a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o baltă situată la marginea satului Ocnişoara, a fost găsit un bărbat decedat.

Poliţiştii deplasaţi în locul numit „la Murătoare”, au identificat cadavrul lui H.I., de 57 de ani, din comuna Lopadea Nouă, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că, în data de 16 septembrie, bărbatul s-a deplasat la baltă, pentru a face baie.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă, iar în urma efectuării necropsiei de către medicul legist, s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat „asfixiei mecanice prin submersie în apă”.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax