Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tragedie în familia viceprimarului din comuna Poșaga. Fiul său a murit după ce s-a împușcat cu o armă de vânătoare

Publicat

Tânărul care a murit după ce s-a împușcat cu o armă de vânătoare, sâmbătă dimineața, la o fermă din comuna Poșaga este fiul viceprimarului din localitate.

În vârstă de 34 de ani, tânărul a fost găsit fără viață.

Poliția Alba a anunțat că sâmbătă, 14 ianuarie, în jurul orei 9.00, Poliția Orașului Baia de Arieș a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la o fermă de animale de pe raza comunei Poșaga, un bărbat a decedat.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul ar fi folosit arma, împrejurare în care, în mod accidental, ar fi suferit leziuni, la nivelul capului, produse prin împușcare. A fost deschis dosar penal, iar cercetările sunt derulate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Tânărul deținea în mod legal arma de vânătoare.

Potrivit unor surse, acesta a fost găsit într-o încăpere amenajată pentru dormit. Victima era în genunchi, cu capul pe unul dintre paturile din cameră. Arma se afla sub corpul tânărului. Husa armei de vânătoare se afla pe alt pat.

La fața locului nu au fost găsit vreun bilet sau vreun indiciu că acesta ar fi intenționat să-și ia viața. Este posibil să fie vorba despre un incident, arma să se fi descărcat accidental. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Medicină Legală.

Tânărul este fiul viceprimarului (PNL) Ștefănică Roșa al comunei Poșaga. Incidentul s-a petrecut în satul Săgacea, unde se afla ferma.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ghiorghi

    duminică, 15.01.2023 at 11:22

    Dacă nici ăla NU o avut cei trebuie,atunci ce să zic de alți vai mama lor.
    Concluzia este că CHIAR DACĂ AI BANI ȘI AVERI,asta NU înseamnă că ești FERICIT.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax