Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Tragedie în Ighiu: Un bărbat de 78 de ani a ars de viu după ce a dat foc vegetaţiei de pe un teren

Publicat

incendiu

Un bărbat de 78 de ani din localitatea Ighiu a decedat din cauza arsurilor provocate într-un incendiu de resturi vegetale. 

Reprezentanţii ISU Alba au precizat că nu au intervenit pentru stingerea incendiului, nefiind anunţaţi despre incident. Au sesizaţi doar pentru trimiterea unei ambulanțe.

UPDATE: Potrivit IPJ, bărbatul locuia în apropierea școlii din Ighiu. Acesta a încercat să curețe vegetația uscată din grădină, însă a fost cuprins de flăcări și a decedat. Un echipaj SMURD a încercat să-l resusciteze, însă fără rezultat. Sunt așteptate rezultatele necropsiei, pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

„Poliţişti din cadrul Postului de Politie Ighiu au fost sesizaţi, miercuri, 9 aprilie, cu privire la faptul că în grădina unui imobil din comuna Ighiu, o persoană a dat foc la resturi vegetale şi i s-au aprins hainele.

Echipa operativă deplasată la faţa locului, au stabilit că L.T., de 78 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, în timp ce efectua lucrări de curăţare a grădinii, a dat foc la unele resturi vegetale, iar din neatenţie, focul i-a cuprins hainele, care au ars în proporţie de aproximativ 90%.

La fata locului a sosit şi un echipaj SMURD, care a constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Poliţiştii efectuează cercetări in vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax