Connect with us
Publicitate

CUGIR

UPDATE: Tragedie în localitatea Vinerea. Un bărbat de 82 de ani a fost găsit decedat într-o casă cuprinsă de un incendiu

Publicat

Tragedie în localitatea Vinerea, lângă Cugir. Un bărbat de 82 de ani a fost găsit decedat în noaptea de miercuri spre joi într-o locuință cuprinsă de un incendiu. 

UPDATE: Potrivit ISU Alba, personana decedată, în vârstă de 82 de ani, era imobilizată la pat decedând în urma intoxicării cu fum.

A ars mocnit o canapea în interiorul unei camere de locuit.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind țigară nestinsă, uitată sau aruncată la întâmplare pe materiale combustibile.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, pe parcursul nopții, Garda de Intervenție Sebeș în cooperare cu SVSU Cugir a intervenit în localitatea Vinerea pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Din păcate, la ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării s-a constatat ca incendiul se manifestă cu degajari mari de fum iar în interiorul casei se afla o victimă de 82 ani, sex masculin, decedată.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax