Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE Tragedie într-un sat din Apuseni. Un bărbat a murit după ce a căzut de pe un stâlp de electricitate

Publicat

stalp electrica curent

Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi-a pierdut viaţa, vineri dimineaţa, în satul Muşca din comuna Lupşa. Din primele date, acesta ar fi căzut de pe un stâlp de la reţeaua electrică.

Omul ar fi fost în concediu în momentul incidentului. Cel mai probabil s-a urcat pe stâlp pentru o intervenţie în afara serviciului, fiind electrician, după cum a precizat şeful Serviciului Control Securitate și Sănătate în Muncă de la ITM Alba, Vasile Suciu, pentru Alba24.

O echipă a inspectoratului se deplasează la faţa locului, pentru a verifica situaţia. De asemenea, cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei.

Bărbatul ar fi fost găsit fără viaţă, la baza unui stâlp de la reţeaua electrică, de către un consătean. Echipaje SMURD ar fi încercat să-l resusciteze, fără succes.

Oamenii legii urmează să stabilească în ce condiţii s-a produs decesul.

Bărbatul este din localitatea Vidra.

UPDATE: Bărbatul ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ şase metri. Ar fi urcat pe stâlp să schimbe becuri de la iluminatul public. Poliţia a fost sesizată în jurul orei 9.45 despre incident, iar în jurul orei 10.45 a fost declarat decesul. Victima este F.G.D. (45 de ani), din Vidra.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax