Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TRAGEDIE într-un sat din Brașov: Două fetiție au murit intoxicate cu Tomoxan. Un al treilea copil în stop cardiorespirator

Publicat

Două fetiție de 7 și 9 ani din localitatea Ungra, județul Brașov au decedat sâmbătă, 29 mai după ce s-au intoxicat cu Tomoxan – un antiparazitar folosit la animale. Un al treilea copil este în stop cardiorespirator iar medicii încearcă să îi salveze viața. 

UPDATE: Cel de-al treilea copil a fost preluat de elicopter si va fi transportat la Spitalul din Târgu Mureș. Bunica va fi transportata de catre echipajul SMURD la Spitalul Judetean Brasov.

Cei trei au fost găsiți inconștienți și deși medicii au încercat să îi salveze cele două fetițe au decedat. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe cu paramedici dar și un elicopter SMURD.

De asemenea și bunica unui copil este în stare gravă.

Medicii se luptă pentru a-l salva pe cel de al treilea copil, în vârstă de 8 ani. Acesta a fost transportat la spital.

”Din păcate, copiii în vârstă de aproximativ 7 ani și 9 ani, de sex feminin, nu au răspuns manevrelor de resuscitare.  Cei doi copii au fost declarați decedați. Mama copilului a fost transportată la Spitalul Rupea. Bunica copilului este în stare gravă și i se acordă asistență medicală la fața locului”, au declarat reprezentanții ISU Brașov”, citați de românia24.ro.

Situația este în dinamică, știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax