Connect with us
Publicitate

AIUD

Tragedie la Aiud. Un agent din trupele SASS a murit, la doar 31 de ani. I s-a făcut rău la ieșirea din unitate

Publicat

Un tânăr de doar 31 de ani, agent operativ la SASS (Structura Asociată pentru Măsuri de Securitate Specială) din cadrul Penitenciarului Aiud, a murit subit. Vestea deosebit de tristă a fost făcută publică de către colegii săi, reprezentanți ai instituției.

UPDATE 9 ianuarie: în urma necropsiei ce a fost făcută marți, 9 ianuarie a fost stabilit diagnosticul de infarct miocardic. Poliția Aiud a deschis dosar penal „in rem” pentru ucidere din culpă. Nu există deocamdată suspiciuni privind alte cauze ale decesului.

”Vă anunţ cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veșnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, Dreghici Alexandru Cristian, care activa în cadrul grupei SASS, din cadrul Penitenciarul Aiud.

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei, rudelor și apropiaților. Noi, colegii lui, împărtășim această mare pierdere, durere și urăm multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți!

Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare. Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea și înţelepciunea. Un specialist priceput și un om cu o conduită ireproșabilă.

Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul președintelui Sindicatului din cadrul Penitenciarul Aiud, Daniel Radu Pasc.

I s-a făcut rău la ieșirea din instituție

Surse locale au precizat pentru alba24.ro că tânărului i s-a făcut rău la ieșirea din unitate, după terminarea orelor de program, în jurul orei 15.00. Tocmai terminase antrenamentele din timpul serviciului.

Acesta a căzut pe spațiul verde din fața instituției. A intervenit un echipaj medical (ambulanță), care i-a acordat primul ajutor și l-a transportat în stare stabilă la spital. Acolo ar fi intrat în stop cardio respirator, iar viața lui nu a mai putut fi salvată.

Poliția a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, în cadrul căruia sunt cercetate condițiile în care a survenit decesul. Mai multe detalii vor fi disponibile după finalizarea investigației medico-legale (autopsiei).

Alexandru avea o vechime de circa 10 ani în sistemul penitenciar, fiind apreciat de către colegii săi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    marți, 09.01.2024 at 18:26

    Dumnezeu sa îl odihnească și sa îl primească în grija lui! Condoleanțe familie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax