Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE/ TRAGEDIE la Alba Iulia: Alin Cucui, vicepreședintele CJ Alba a fost găsit SPÂNZURAT. A lăsat un bilet

Publicat

alin cucui doliu

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, în această dimineață. Informația a fost confirmată de apropiații acestuia.

Acesta a fost găsit chiar de fratele său, într-un imobil  din Alba Iulia ce aparținea părinților acestuia, miercuri dimineața, în jurul orei 8.00.

UPDATE:  Potrivit unor surse, înainte de a-și pune capăt zilelor, Alin Cucui a lăsat un bilet în care explica motivele care l-au determinat să aleagă acest gest disperat. Acesta s-ar fi spânzurat de clanța unei uși.

UPDATE1: Înmormântarea va avea loc vineri, 13 aprilie, de la ora 13.00, la Cimitirul Municipal Alba Iulia. Priveghiul este astăzi şi mâine, de la ora 18.00.

Alin Cucui avea 41 de ani și era vicepreședinte la CJ Alba din 2008. Ar fi împlinit 42 de ani, pe 31 mai.

Potrivit IPJ Alba, după primirea apelului de urgență, la fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare. Nu au fost identificate urme de violență pe corpul bărbatului și nu există suspiciuni în acest caz. Cadavrul a fost transportat la medicină legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzei morții.

Vestea decesului fostului vicepreședinte CJ a șocat întreg orașul, iar colegii acestuia au reacționat prin mesaje pe paginile de Facebook.

„Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înțeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreună peste greutăți, ne-am bucurat și întristat împreună… am fost alături la bine și la greu. Aline, nu știu ce a fost în capul tău.. rămas bun, prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete… Ne vei lipsi, frate!” a scris, pe pagina de Facebook, fostul său coleg de la conducerea CJ Alba, Florin Roman.

„Când am primit vestea, nu mi-a venit să cred că un om atât de bun ca tine a plecat de lângă noi! Nu găsesc cuvinte să îmi exprim tristeţea și cât de mult îmi pare rău că nu mai ești… sincere mele condoleanțe familiei și mă rog la Dumnezeu să aveți putere să depășiți acest moment dureros! Alin, o să ne fie dor de tine!” a scris consilierul județean Albani Rocchetti Simone.

Revenim cu amănunte.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax