Connect with us
Publicitate

CUGIR

Tragedie la Cugir. O femeie și-a pus capăt zilelor în propria locuință

Publicat

O tragedie a avut loc în cursul zilei de marți, 5 septembrie pe raza orașului Cugir. Mai exact o persoană și-a pus capăt zilelor. 

Este vorba despre o femeie în vâstă de 69 de ani.

Acesta a luat decizia de a se sinucide.

Trupul femeii a fost descoperit de polițiștii din Cugir, în apartamentul acesteia. Din câte se pare femeia locuia singură.

Potrivit IPJ Alba, o femeie de 69 de ani, din Cugir, s-ar fi spânzurat în locuința sa. Aceasta stătea singură și a fost găsită de un membru al familiei sale care a anunțat poliția, ieri, 5 septembrie, în jurul orei 14.00.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, au transmis reprezentații IPJ Alba.

Potrivit unor surse alba24.ro, apropiate de anchetă femeia ar fi suferit de depresie.

Depresia boala secolului

Depresia, numita medical depresie clinica sau depresie majora, este o tulburare afectiva marcata de cel putin doua saptamani la rand cu o dispozitie redusa fata de majoritatea situatiilor care afecteaza viata profesională sau personală.

Frecvent, poate fi insotita de o stima de sine scazuta, energie redusa, pierderea interesului pentru activitati care erau placute anterior.

Cercetatorii cred ca doar un numar mic de persoane constientizeaza ca sufera de depresie si sunt dispusi sa ceara ajutor. Posibilele motive sunt frica de stigmatizare sociala, ignoranta si orgoliul personal. Potrivit OMS 5% din populatia Romaniei sufera de depresie.

Cel mai bun mod de a-ti da seama daca suferi de depresie este sa te informezi. De aceea, in cele ce urmeaza poti citi despre simptomele bolii, factori de risc si cauze, tipurile principale de depresie, cum este diagnosticata, cum poate fi tratata si ce se poate face pentru a o preveni.

TelVerde antisuicid

La nivelul României există o linie în care persoanele care au gânduri de suicid pot apela și discuta cu mai mulți consilieri.

TelVerde Antisuicid 0800801200 este o linie telefonică apelabilă gratuit de pe teritoriul României, din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă, VINEREA, SÂMBĂTA ȘI DUMINICA DE LA 19:00 LA 7:00.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax