Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tragedie la Galda de Sus: Un bătrân a murit după ce a căzut dintr-un nuc. A fost găsit de familie, prăbuşit lângă copac

Publicat

copac nuc Un bărbat în vârstă de 74 de ani din Galda de Sus şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, în urma unui incident pentrecut în localitate. Acesta a căzut dintr-un nuc, iar leziunile suferite i-au fost fatale.

Bărbatul a fost găsit fără cunoştinţă de un membru al familiei, în curtea gospodăriei din Galda de Sus. Din primele informaţii, creanga pe care s-ar fi urcat bătrânul ca să culeagă nuci s-ar fi rupt sub greutatea corpului său şi acesta s-a prăbuşit la pământ.

Familia a anunţat incidentul la 112, iar un echipaj de Ambulanţă s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Personalul medical a efectuat manevre de resuscitare, însă viaţa sa nu a mai putut fi salvată, fiind constatat decesul.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs tragedia, în cauză neexistând suspiciuni privind moartea bărbatului.

„Sâmbătă după- masa, la orele 16.25, polițiștii Postului de Poliție Galda de Jos, au fost sesizați de către o femeie din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu soțul său la o locuință din Galda de Sus, acesta din urmă a căzut dintr-un nuc.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că D.Ș., de 74 de ani, s-a urcat într-un nuc pentru a culege nuci însă s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 4 metri. Echipajul SMURD deplasat la fața locului a încercat resuscitarea bărbatului însă fără succes, în final declarând decesul bărbatului. Cercetările sunt continuate”, a transmis IPJ Alba.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax