Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TRAGEDIE la Galtiu: Bărbat de 80 de ani găsit DECEDAT în curtea gospodăriei. A vrut să cureţe o groapă pentru irigaţii din grădină

Publicat

politisti-cu-cadavruTragedie într-o familie din Galtiu. Un bărbat de 80 de ani a fost găsit fără viaţă, într-o cu apă și mâl aflată în capătul grădinii sale. Soţia lui a sesizat Poliţia după ce acesta nu se mai întorsese în casă.

Sâmbătă, 26 septembrie, la ora 21.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi de către o vârstnică din comuna Sîntimbru, cu privire la faptul că, în după amiaza aceleiaşi zile, soţul său, în vârstă de 80 de ani, a plecat de la locuinţa lor din localitatea Galtiu şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a vârstnicului, iar în jurul orelor 22.40,   l-au găsit decedat, într-o groapă cu apă și mâl aflată în capătul grădinii sale.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că sâmbătă după-amiaza, R.I. s-a dus în grădină, pentru a curăța groapa în care se colecta apă dintr-un pârâu, folosită de familia sa la irigarea grădinii.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost evidenţiate urme de violenţă.

Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legala Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax