Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TRAGEDIE la Ocna Mureş: Bărbat de 72 de ani, găsit DECEDAT, într-un apartament din zona Uioara de Sus

Publicat

exercitiu cugir

exercitiu ISU Cugir_14 Un bărbat de 72 de ani a fost găsit fără viaţă, într-un apartament din Ocna Mureş. Acesta era cunoscut ca având probleme de sănătate, nu mai răspundea la telefon, astfel încât, pentru a permite accesul în locuinţă, au intervenit pompierii din Aiud.

Pompierii din Aiud au intervenit miercuri, în jurul amiezii, pentru deblocarea accesului într-un apartament din Ocna Mureş. În interior au găsit un bărbat aflat în stare de inconştienţă, ulterior fiind constatat decesul acestuia. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de la Ambulanţă.

Intervenţia s-a desfăşurat în zona Uioara de Sus, în Ocna Mureş. De la ISU – Detaşamentul Aiud, au intervenit patru subofiţeri cu o autospecială, pentru deblocarea accesului în apartament.

Apelul la forţele de intervenţie a fost dat după ce bărbatul, cunoscut cu probleme de sănătate, nu mai răspundea la telefon.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax