Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TRAGEDIE la SEBEŞ: O femeie de 53 de ani găsită în stop cardio-respirator, în propria locuinţă a DECEDAT. A fost resuscitată 45 de minute

Publicat

pompier

autospeciala pompieri frontTragedie la Sebeş. O femeie în vârstă de 53 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator în propria locuinţă, un apartament din cartierul Kogălniceanu. Apelul la 112 a fost făcut de soţul acesteia, care nu a putut intra în casă.

Pompierii din Sebeş au cei care au intervenit, marţi, în jurul amiezii, pentru deblocarea accesului în apartamentul din cartierul Kogălniceanu.

Au intervenit cu o autospecială şi un echipaj SMURD. Au reuşit să forţeze uşa şi să intre în locuinţă şi au găsit femeia de 53 de ani, în stop cardio-respirator.

Au încercat să o resusciteze, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Apartamentul se află la parter, în blocul nr. 62, de pe strada M. Kogălniceanu din Sebeş.

UPDATE: Garda de intervenție Sebeș a fost solicitată să intervină azi, pe str. Kogălniceanu, din municipiu, pentru deblocarea unei uşi de apartament. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Au pătruns în apartament pe geamul de la butărie, facilitând accesul echipajului de pe ambulanță. În locuință a fost găsită o femeie în vârstă de 53 de ani, în stop cardiorespirator. Acesteia i s-au aplicat manevre de resuscitare timp de 45 minute, dar din nefericire a decedat”. a transmis ISU Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax