Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Tragedie la Sebeş: Un bărbat de 70 de ani a murit după ce a căzut de pe acoperişul unei case în construcţie

Publicat

Un bărbat în vârstă de 70 de ani şi-a pierdut viaţa, luni, după ce a căzut de pe acoperişul unei case în construcţie, la Sebeş. Acesta a decedat la spitalul din oraş. Din primele informaţii, incidentul s-a petrecut pe strada Lungă din Sebeş.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, însă, din cauza leziunilor grave, medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Acesta efectua lucrări la acoperişul unei case aflate în construcţie şi, din primele informaţii, este localnic.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, G.N. (74 de ani) din Petreşti, pensionar, în timp ce efectua lucrări de dulgherie la o casă în construcţie, proprietatea unei femei din Sebeş (P.E.), s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de 2,5 metri, pe podeaua din interiorul camerei. Medicii de la spital au constatat decesul, bărbatul suferind traumatism crainian, cotuzie facială şi fractură de coloană cervicală prin cădere de la înălţime.

Vă prezentăm comunicatul de presă emis de IPJ Alba, marți, 18 martie 2014:

La data de 17.03.2014, ora 1604 , Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a căzut de pe acoperişul unei case aflată în construcţie, situată pe strada Lungă din Municipiul Sebeş.

Echipa operativă de cercetare, deplasată la faţa locului, a constatat că G.N., de 74 de ani, din Sebeş, în timp ce efectua lucrări de dulgherie la acoperişul casei, s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţimea de 2,5 m, pe podeaua din interiorul camerei.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Sebeş unde, datorită leziunilor suferite, a decedat. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax