Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tragedie la Turda: 6 persoane decedate în urma unui incendiu, dintre care 4 erau copii. A fost activat planul roșu de acțiune

Publicat

Șase persoane au murit duminică dimineață în urma unui incendiu izbucnit în Turda, la o casă de locuit, au transmis reprezentanții ISU Cluj. Dintre acestea, 4 au fost copii. 

”În urma incendiului au rezultat 10 victime, inconștiente, din care 5 copii, intoxicate cu monoxid de carbon, cărora li se aplică manevre de resuscitare. A fost activat Planul roșu de intervenție. Incendiu a fost lichidat”, au anunțat reprezentanții instituției.

Ulterior fost declarat decesul celor 6 persoane (2 adulți și 4 minori).

UPDATE – Precizările ISU:

„Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervinit în această dimineață, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda.

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat.

A fost declanșat planul roșu de intervenție începând cu ora 6.05.

Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ.

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia.

Vârstele copiilor care nu au supraviețuit au fost între 4 și 10 ani”, informează ISU Cluj.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax