Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TRAGEDIE la Vinţu de Jos: Un bărbat de 78 de ani a murit, după ce a căzut de pe o scară, de la o înălţime de doi metri

Publicat

politia cadavruUn bărbat în vârstă de 78 de ani din comuna Vinţu de Jos a murit, sâmbătă dimineaţa, după ce a căzut de pe o scară, de la o înălţime de doi metri. Curăţa via în gospodăria unui vecin şi s-a lovit la cap, la impactul cu solul.

Potrivit IPJ Alba, în 5 martie, în jurul orei 8.00, poliţiştii din Vinţu de Jos au fost sesizaţi de către un cetăţean din comună, cu privire la faptul că la domiciliul său o persoană a căzut şi s-a lovit la cap.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că un bărbat în vârstă de 78 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce curăţa viţa de vie în curtea unui consătean, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe o scară, de la o înălţime de aproximativ doi metri, lovindu-se la cap.

La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de ambulanţă care i-a acordat victimei primul ajutor însă fără rezultat, în final fiind constatat decesul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax