Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TRAGEDIE pe calea ferată. Bărbat din Alba, găsit decedat lângă staţia CFR Deva, după ce a fost lovit de tren

Publicat

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din judeţul Alba a fost găsit decedat pe calea ferată, miercuri dimineaţa, între staţia CFR Deva şi Mintia. Poliţiştii au demarat o anchetă, cel mai probabil fiind vorba de un accident, din primele date, bărbatul fiind lovit de un tren.

Potrivit IPJ Hunedoara, în 31 ianuarie, în jurul orei 8.10, poliţiştii Postului de Poliție T.F. Deva au fost sesizați de personalul C.F.R. cu privire la faptul că la ieșirea din stația C.F.R. Deva, spre localitatea Mintia, între dublele I şi II ale căii ferate, se afla o persoană decedată.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 48 de ani, din judeţul Alba, care prezenta multiple traumatisme incompatibile cu viaţa.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului, cadavrul fiind preluat de specialiştii S.J.M.L., în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit unor surse, bărbatul avea domiciliul în satul Totoi, comuna Sântimbru, însă era originar din judeţul Neamţ.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax