Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Traian Băsescu cere legalizarea prostituției ca soluție la problema traficului de persoane: politicienii sunt lași în fața BOR

Publicat

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că susţine legalizarea prostituţiei care ar produce diminuarea fenomenului de trafic de persoane, şi acuză „laşitatea” unor politicieni şi care „nu şi-au asumat să treacă peste nişte supărări ale BOR” şi nu au promovat o lege în acest sens.

Fostul președinte a spus că ”este momentul ca legalizarea prostituției să fie repusă în discuție ca soluție pentru reducerea traficului de carne vie”.

Actualul europarlamentar a subliniat că discuția este mai veche, la fel ca și ”lașitatea politicienilor” care nu își asumă o eventuală revoltă a Bisericii Ortodoxe Române.

Traian Băsescu a declarat că din cauza lașității politicienilor ”mii de fete sunt sacrificate” și că dacă prostituția ar fi legalizată, fetele traficate ”nu vor mai fi pe mâna peștilor, ci pe mâna statului”.

Fostul președinte a dat exemplele Belgiei și Germaniei, unde prostituția este legalizată și ”nu există abuzuri” asupra fetelor care practică prostituția, datorită existenței unui cadru legal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax