Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Traian Băsescu: România a scăpat de incapacitatea de plată. Restructurări la Finanţe şi Poliţie

Publicat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că „România a scăpat categoric de incapacitatea de plată”, menţionând, însă, anumite condiţii. „Dacă Legea bugetului şi a salarizării trec prin Parlament, România îşi consolidează situaţia economică şi nu mai poate intra pe o curbă de erodare”, a spus preşedintele, completând că excepţie ar fi cazul în care ar fi înregistrată o degradare excepţională a situaţiei, la nivel mondial.

Referindu-se la eventuale reduceri de personal viitoare în segmentul bugetar, Traian Băsescu a spus că „Ministerele de Finanţe şi de Interne vor trebui să reducă personal şi să eficientizeze munca”. Nu a precizat un procent exact în care ar urma aceste disponibilizări, dar a adus în discuţie cifre ca 25% sau 18%. A subliniat, însă, că „este clar că, undeva, în zona Poliţiei, este un proces de birocratizare extrem de puternic. Avem politişti raportat la mia de locuitori peste media Uniunii Europene. S-ar putea crea inspectorate regionalizate”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax