Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transalpina, ÎNCHISĂ temporar începând de vineri seara. Meteorologii au anunțat ninsori și viscol în zonă

Publicat

transalpina sosea Drumul național 67 C – Transaplina a fost închis circulatiei, începând de vineri seara, între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului, după ce Administrația Națională de Meterologie a anunțat că în zona de munte a județului Vâlcea va fi de sâmbătă dimineața cod portocaliu de ninsori, viscol și ceață, relatează News.ro.

Transalpina va fî închisă începând de vineri seara, de la ora 20.00, între kilometrul 34+500 de metri și kilometrul 59 + 800 de metri, între localitățile Rânca și Obârșia Lortului, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Măsura este una temporară și a fost dispusă în condițiile în care în zona de munte a acestui județ se anunță ninsori, vânt puternic care va viscoli zăpada și ceață care poate reduce considerabil vizibilitatea.

În această perioadă, circulația pe acest tronson de drum era restricționată pe timp de noapte, după ora 19.00, accesul autovehiculelor fiind permis doar în timpul zilei.

În mod obisnuit, Transalpina, la fel ca și Transfăgărășanul, este închisă pe timp de iarnă.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax