Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Transalpina intră în reparații pe 32 de kilometri, de la Șugag spre Oașa. Alte 2 drumuri din Apuseni au intrat în reabilitare

Publicat

Guvernul României finanţează cu peste 50 milioane lei reabilitarea a două drumuri naţionale din zona Apusenilor (DN 74 şi DN 75) dar repararea DN 67 C, mai cunoscut drept Transalpina, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului Alba. 

Lucrările la Transalpina vizează reasfaltarea a 32 de kilometri, începând de la Șugag spre Oașa, a declarat prefectul Nicolae Albu. Contractul a fost semnat la începutul săptămânii.

În Apuseni, se lucrează pe DN 74, pe porţiunea cuprinsă între km 48 şi 58, realizându-se lucrări de pregătire (frezat asfalt, tasări asfaltice şi burduşiri) pentru turnarea de covor asfaltic tip BA16. Totodată, un nou contract, pentru asfaltarea porţiunii cuprinse între km 86 şi 99+800, va fi semnat în scurt timp.

Pe DN 75 s-a turnat covor asfaltic de la km 74+400 la km 85, iar în perioada imediat următoare se vor executa lucrări de pregătire şi se va turna covor asfaltic pe porţiunea dintre km 65 şi 74+400.

De asemenea, sunt pregătite pentru încheiere şi alte contracte de lucrări pe aceste două drumuri, care vor fi semnate în cursul acestui an.

Cu privire la DN 67 C – Transalpina, la momentul de faţă se montează parapeţi pe o lungime de 4.700 metri. La începutul acestei săptămâni a fost semnat contractul pentru asfaltarea a 32 de km din acest drum, pornind din dreptul localităţii Şugag, iar lucrările vor începe în scurt timp, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax