Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

„Transavia” a investit 2,5 miloane de euro într-o fermă de vegetale din judeţul Cluj

Publicat

Ioan Popa, patronul Transavia

Compania „Transavia”, lider naţional în producţia de carne de pasăre,  a investit peste 2,5 milioane euro, în localitatea Aiton judeţul Cluj, pentru înfiinţarea unei ferme de vegetale. „Transavia” a luat în arendă  aproximativ 3.000 de hectare de teren în comunele Aiton, Tureni şi Feleacu, la limita cu judeţul Alba.
În momentul de faţă, suma alocată pentru dezvoltare este în creştere, compania încheind contracte cu locuitorii comunei Feleacu pentru a extinde suprafaţa arendată. Firma este în curs de obţinere a primei recolte de pe suprafeţele luate în arendă în primăvara acestui an şi cultivate cu porumb şi este în proces de însămânţare a peste 1.000 de ha cu grâu.

Ioan Popa, patronul şi managerul general al companiei a declarat recent că în perioada următoare se va axa pe dezvoltarea unui sitem integrat care porneşte de la producerea furajelor pentru păsări până la procesarea cărnii şi distribuţia acesteia.

Grupul „Transavia” deţine la această dată 17 ferme de pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare. Compania se află pe locul 5 în topul angajatorilor din judeţul Alba, cu un număr de 913 salariaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax