Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Transfer de 200.000 de euro, de la Unirea Alba Iulia: Stanciu pleacă la Vaslui

Publicat

Unirea Alba Iulia și-a vândut unul din cei mai talentați fotbaliști crescuți la Alba Iulia. După Gicu Grozav și Fabian Himcinschi, a venit rândul lui Nicușor Stanciu să umple conturile Unirii.

Fotbalistul albaiulian părăsește gruparea ”alb-negrilor” pentru 200.000 de euro plus TVA și face astfel pasul spre Liga I, eșalon în care a evoluat și alături de FC Unirea Alba Iulia.”E o bucurie imensă, ne bucurăm că au ajuns la un consens în ceea ce privește ambele părți”, a declarat Ioan Didă, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Totuși motivele nu sunt doar de bucurie pentru plecarea lui Stanciu, deoarece internaționalul de tineret, va fi înlocuit în teren de actualii jucători. Chiar și aşa, președintele executiv, Ioan Didă speră ca lipsa lui Stanciu să nu fie simțită în jocul echipei. ”Eu nu consider o pierdere, cred că avem jucători de valoare care-l pot înlocui pe Stanciu, sperăm să nu fie simțită lipsa lui”, a mai spus Didă.

Nicușor Stanciu este un produs 100% al Unirii Alba Iulia, fiind crescut de antrenorul Alexandru Kalanyos, antrenor care nu mai e în staff-ul Unirii Alba Iulia.

Adrian Porumboiu: ”Am ținut neapărat să ajungă la Vaslui”

Patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, este bucuros că a realizat acest transfer, mai ales că finanțatorul speră ca tânărul fotbalist să pășească în fotbalul mare de la Vaslui. ”Stanciu e un copil talentat, am ținut neapărat să ajungă la Vaslui. Sper că Vasluiul să fie doar un pasaj pentru el, o rampă de lansare spre fotbalul mare. Aveam nevoie de acest transfer deoarece e sânge proaspăt în echipă”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate pentru Alba24.ro.

De partea cealaltă, Nicușor Stanciu speră să nu dezamăgească în culorile noii sale echipe. ”Mă bucur că s-a realizat transferul meu la Vaslui, sper să merg acolo să mă pregătesc cât mai bine și să joc. Îi mulțumesc domnului Porumboiu pentru vorbele frumoase spuse despre mine și pentru că a insistat să merg la Vaslui. Sper să ajut cât mai mult echipa”, a declarat Nicușor Stanciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jean

    sâmbătă, 10.09.2011 at 06:58

    mult succes Nicuşor ! o să fim cu ochii pe tine ,sper să nu ne dezamăgeşti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax