Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Declarații contradictorii despre transferul lui Stanciu. Porumboiu: ”Șansele să-l luăm sunt foarte mari”

Publicat

Mijlocașul Unirii Alba Iulia, Nicușor Stanciu are șanse reale de a rămâne la Unirea Alba Iulia, chiar dacă unele informaţii din mass-media relevau că faptul că acesta ar fi „ca și transferat” la Vaslui. Contactat telefonic, impresarul acestuia, Florin Manea a dezvăluit faptul că momentan nu mai negociază cu nimeni în ceea ce privește transferul lui Stanciu.

După ce a fost curtat intens de Astra si FC Vaslui, Nicolae Stanciu este la un pas de a rămâne la Unirea Alba Iulia. Impresarul Florin Manea arată însă prudenţă: ”Momentan nu negociez cu nimeni pentru Stanciu, nu ne grăbim, avem timp”.

În ciuda faptului că impresarul nu a confirmat încă negocierile, există șanse ca fotbalistul  să ajungă la Vaslui liber de contract, situaţie în care Unirea ar putea fi păcălită de primirea unei sume de bani, pentru acest veșnic amintit „artificiu”.

UPDATE Ora 15.00: Contactat telefonic, finanțatorul grupării din Vaslui, Adrian Porumboiu a confirmat interesul crescut pentru Nicușor Stanciu. Ba mai mult, acesta susține că șansele ca mijlocașul să ajungă la Vaslui sunt foarte mari. ”Suntem interesați de transferul lui Stanciu la Vaslui. Șansele să-l luăm sunt foarte mari”, a declarat pentru Alba24.ro Adrian Porumboiu, finanțatorul echipei FC Vaslui.

Declarația oficialului de la FC Vaslui este contradictorie cu cea dată de impresarul lui Stanciu, Florin Manea. Astfel se conturează ideea potrivi căreia Stanciu va pleca liber de contract la Vaslui și probabil grupările au ajuns deja la o înțelegere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax