Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Transferul vieții pentru Nicușor Stanciu, mijlocașul din Alba Iulia. Arabii de la Al Ahli au plătit 10 milioane de euro

Publicat

nicusor stanciu

Nicușor Stanciu, fotbalistul din Alba Iulia a primit oferta vieții. Arabii de la Al Ahli au plătit pentru mijlocașul albaiulian, 10 milioane de euro și îi vor oferi acestuia un salariu stagional de 2,5 milioane de euro.

Deși inițial se credea că va merge la echipa Al Wasl din Emiratele Arabe Unite, antrenată de Laurențiu Reghecampf, saudiții de la Al Ahli au câștigat licitația. 

Încă de la începutul anului ziarele de specialitate anunțau un transfer ”bombă” pentru Nicușor Stanciu. Iar zvonurile s-au materializat rapid și formația cehă Sparta Praga se pare că a bătut palma cu saudiții de la Al Ahli pe 10 milioane de euro.

Lupta pentru Stanciu ar fi fost una aprigă, iar in urma licitației de luni seara, cei de la Al Ahli au oferit cu un milion și jumătate mai mult decât cei de la Al Wasl.

Ba mai mult în cursul zilei de luni, potrivit GSP, Stanciu a plecat din cantonamentul echipei din Marabella cu destinația Dubai, unde s-a întâlnit cu reprezentanții noului său club.

De la Al Ahli, Stanciu va primi un salariu stagional de 2,5 milioane de euro.

Stanciu care evoluează și în echipa reprezentativă a României, nu a stat decât un an la formația Cehă, unde a marcat 10 goluri în 33 de reprezentații.

Pentru cehii de la Sparta Praga este un transfer colosal, deoarece albaiulianul a fost cumpărat pe suma de „numai” 4 milioane de euro, de la Anderlecht și acum a fost vândut cu 10 milioane.

Sursă: GSP.ro, ziare.com

Sursă foto: Facebook – Nicușor Stanciu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gabi

    marți, 29.01.2019 at 10:22

    La revedere Nationala, la revedere performanta, dar bine ati venit Milioane! Pacat, bai copile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax