Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transformarea Cetății Alba Carolina, elogiată în paginile celui mai important cotidian Italian, Corriere Della Sera

Publicat

IMG_7442 Cel mai titrat, citit și apreciat cotidian italian și, în același timp, una dintre cele mai respectate instituții media din lume, Corriere Della Sera, descrie într-un mod laudativ schimbările prin care a trecut Cetatea Alba Carolina și se declară încântat de forma sa actuală.

Media italiană, în general, și ziarele din Peninsulă, în particular, nu au cel mai prietenos discurs la adresa României. De cele mai multe ori, știrile negative care îi vizează pe românii certați cu legea sunt cele care ocupă primele pagini sau deschid jurnalele.

Alba Iulia a reușit, fără să-și fi propus neaparat asta, să fie reversul medaliei și să le arate italienilor, cititori de CDS, o latură frumoasă, încântătoare a României.

Un apus de soare surprins în inima celei mai mari cetăți vauban din sud-estul Europei, Alba Carolina, a fost impulsul pentru un întreg articol în cel mai prestigios ziar italian, inclusiv în ediția online a acestuia, citită zilnic de milioane de oameni.

FullSizeRender ”Alba Iulia a contat în ultimul timp pe publicații internaționale în eforturile imediate de promovare. Firește, pe mulți i-am abordat, dar la fel de mulți au avut initiațiva de a arăta că România, prin Alba Iulia, poate însemna altceva. E un motiv de mândrie când se amintește despre transformarea Cetății, în cel mai important cotidian din Italia, știut fiind faptul că  italienii nu sunt ușor de impresionat, dacă ne gândim la patrimoniul de care dispun. Le mulțumim celor care găsesc un răgaz să vorbească frumos despre noi, chiar dacă nu de pe prima pagină, pentru că Alba Iulia să devină prima opțiune pentru cât mai multă lume”, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax