Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Transport agabaritic pe autostrada A1 de marți, zona Sebeș. Şoferii sunt avertizaţi să circule cu atenţie

Publicat

Un transport agabaritic tranzitează  de marți, 19 iulie,  autostrada A1, zona Sebeș. Transportul se va desfășura în perioada 19 – 25 iulie.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în perioada 19 – 25 iulie 2022 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

  • Nădlac II PTF – A1 – Margina – DN68A – Holdea – A1 – Sibiu – DN1 – DN7 – Râmnicu Vâlcea – DN67 – DN64 – Chimcomplex Vâlcea.

Vehiculul transportă un utilaj.

Lațimea maximă a vehiculului este de 5,6 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

”Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021 264 33 33; 021 9360”,  au transmis reprezentanții CNAIR într-un comunicat.

sursa foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax