Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport de lemn oprit la Galda de Jos: Peste 14 metri cubi de material lemnos confiscat. Şoferul unui camion nu avea acte corespunzătoare

Publicat

lemne Peste 14 metri cubi material lemnos au fost confiscați de oamenii legii, după ce au oprit, la Galda de Jos, un camion cu remorcă, condus de un bărbat de 40 de ani din Aiud. Șoferul a fost amendat cu suma de 1.000 de lei deoarece cantitatea de material lemnos nu corespundea cu documentele prezentate.

Sâmbătă, 12 septembrie, în jurul orei 15.45, polițiștii Secției 1 Politie Rurală Galda de Jos au oprit pentru control, pe raza localității Galda de Jos, un camion cu remorcă, care transporta material lemnos și era condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Aiud.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că datele cantitative privind materialul lemnos din remorcă, evidențiate în SUMAL, nu corespundeau cu realitatea, în sensul că, din cei 14,4 metri cubi de material lemnos cu care era încărcată remorca, au fost declarați 11.

Polițiștii au luat măsura sancționării conducătorului auto, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar cantitatea de 14,4 metri cubi material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax