Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport de lemn oprit la Sebeș: Șofer amendat cu 3.000 de lei pentru 50 de metri cubi de material lemnos cu acte necorespunzătoare

Publicat

TIR cu lemn Aproape 50 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi, de poliţiştii de ordine publică, de la un șofer care nu deținea documentele completate corespunzător pentru a dovedi proveniența lemnului. Materialul lemnos a fost confiscat, iar bărbatul s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei.

Acţiunile de verificare a transportatorilor de material lemnos, organizate de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii economice din IPJ Alba au continuat şi la data de 2 septembrie.

Astfel, cu ocazia unui control desfășurat pe raza municipiului Sebeş, a fost identificat un camion cu remorcă, înmatriculat în judeţul Harghita, încărcat cu 49,4 metri cubi material lemnos, pentru care şoferul a prezentat documente ce nu erau completate corespunzător, iar cantităţile menționate în acestea nu corespundeau cu realitatea.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto, în conformitate cu prevederile art. 19 al.1, lit. n şi art.21, lit. d din Legea nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax