Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: CAPTURĂ de peste 470.000 de ţigări de contrabandă, la ALBA. Autoutilitară depistată de poliţişti pe autostradă, în zona Vinţu

Publicat

politie

politie captura tigari auto Polițiștii de investigare a criminalităţii economice din IPJ Alba au confiscat peste 470.000 de ţigări ce provin din contrabandă. Autoutilitara cu care erau transportate ţigările a fost indisponibilizată, pe Atutostrada Orăştie – Sibiu, în zona Vinţu, iar conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă.

Pe 1 aprilie, poliţiştii ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţişti ai Biroului Poliţiei Autostrada Râmnicu Vâlcea – Deva, au depistat în trafic, la kilometrul 316 al Autostrăzii A1, o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Lugoj, judeţul Timiş.

YouTube video

Cu ocazia controlului efectuat, în autoutilitară, într-un compartiment special, creat artizanal, au fost găsite 479.800 ţigarete provenite din contrabandă.

Faţă de şoferul autoutilitarei a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin.3 din Legea 86/2006, întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar autoutilitara a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax