Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport gratuit cu autobuzele pentru elevii din Alba Iulia, începând din 16 septembrie: Consiliul Local a aprobat proiectul de hotărâre

Publicat

După câteva discuții aprinse, consilierii locali din Alba Iulia au aprobat vineri proiectul de hotărâre ce prevede acordarea unor facilități la transportul public de persoane pentru elevii cu domiciliul în municipiul Alba Iulia. Astfel, începând cu 16 septembrie, elevii vor beneficia de abonamente gratuite pe autobuzele STP.

Proiectul de hotărâre, inițiat de grupul consilierilor PSD, Ovidiu Jidveian, Horațiu Clepan, Bogdan Medrea și Vasile Crișan, a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței, pentru prima dată, în luna aprilie. Atunci, pe fondul unei atmosfere agitate, proiectul a fost amânat.

Și în ședința de vineri, proiectul era cât pe ce să fie amânat din nou, pe motiv că nu a fost stabilită sursa de finanțare. Subvenționarea transportului local pentru elevii din Alba Iulia înseamnă, pentru primărie, un efort financiar de aproape 1,8 milioane lei, fiind vorba despre aproximativ 9.000 de elevi. O decizie finală în acest sens se va lua după rectificarea bugetară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. nicoleta

    luni, 29.07.2013 at 19:42

    beneficiaza de gratuitate si elevii care circula cu STP, pe rutele din afara orasului(rutele AIDA),ca doar si ei sunt elevi?! sau pentru ei nu-i valabila nici reducerea de 50%?!…o spun deoarece sunt in situatie, am doi copii elevi si trebuie sa le platesc bilet sau abonament cu pretul intreg!!!..asta nu-i discriminare?!

    • @nicoleta

      luni, 29.07.2013 at 20:10

      Din moment ce Primaria Alba Iulia ofera gratuitate, nu vad ce legatura are un elev dintr-o comuna membra AIDA cu asta. Plus ca asemenea rute eu stiu ca se pot deconta prin Inspectoratul Scolar Judetean.

  2. anonim

    luni, 29.07.2013 at 20:10

    domna Nicoleta, chiar daca nu ar fi gratuit biletul pe rutele AIDA, banii pe bilet/abonament sunt decontati de scoala la care copii dumneavoastra sunt inscrisi

  3. delia

    luni, 30.09.2013 at 11:27

    oare cum trebuie sa procedez pentru a beneficia de aceasta reducere sau gratuitate pentru fiica mea care merge la scoala in centru cu masina de STP dak se aproba aceasta lege?de ce acte am nevoie sau ce trebuie sa fac?

  4. delia

    marți, 22.10.2013 at 19:17

    oamenii buni cel mai bine mergeti si va interesati cel mai bine fie la primarie fie am inteles k in piata din centru este ceva cladire care se ocupa cu transportul acesta pt k nu are rost sa va luati dupa toate minciunile ce se scriu pe internet pt ca si eu cand am fost la chioscul de bilete sa ma interesez de abon pt fetita mea cel cu gratuitate sau reducere mi sa spus ca nu au primit dispozitie pt asa ceva iar acum sa aflu ca ce sa hotarat la sedinta din 16 sept anul acesta sa anulat iarasi pe motiv k nu li se pare corecta hotararea luata tocmai de ei.deci mai bine interesati-va zic eu la primarie.sunt niste escroci care nu stiu ce sa faca sa ia cati mai multi banii de pe oameni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax