Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Transport GRATUIT cu autobuzele STP, de 1 Decembrie, în Alba Iulia, pentru toți cei care sărbătoresc Ziua Națională

Publicat

autobuze

Cei peste 100.000 de oameni care sunt așteptați la Alba Iulia pentru a sărbători cei 100 de ani de la Marea Unire, chiar în locul în care s-a înfăptuit, vor avea transportul GRATUIT. Autobuzele STP vor prelua vizitatori de la locurile de parcare, până în Cetate, unde se vor desfășura evenimentele. 

Citește și PROGRAMUL COMPLET al ZILEI NAȚIONALE a României, la Alba Iulia. Concert Vama, Gașca Zurli, masa populară și paradă. HARTA EVENIMENTELOR

Potrivit viceprimarului Paul Voicu, au fost identificate pentru amenajare 8.000 de locuri de parcare la intrările în oraș. De aici, cei care își vor lăsa mașinile în parcări vor putea lua autobuzul pentru a se deplasa în oraș, iar biletul nu se va plăti în ziua de 1 Decembrie.

Viceprimarul a precizat că se vor anunța în timp util toate informațiile legate de străzile pe care nu va fi permis accesul cu maşina și intervalele orare cu restricţii.

„Cred că doar în data de 1 Decembrie vom închide circulația pe o arie mai largă în jurul Cetății, nu vrem să blocăm orașul absolut deloc și sperăm că nici cei care vin în Alba Iulia să nu-l blocheze… Tot ce înseamnă preluarea cetățenilor din locurile unde vor parca mașinile se va face în data de 1 Decembrie, cu câteva zeci de autobuze, în care vom avea voluntari care le vor explica unde să coboare, ce trebuie să facă, le vor spune despre eveniment, avem microfon și difuzoare în fiecare autobuz și se va vorbi cu ei tot timpul. Transportul în data de 1 Decembrie este gratuit, tot. Deci toți cei care vin, am discutat cu Societatea de Transport Public, chiar dacă există facilitatea să își cumpere bilet de pe telefon, dar directorul STP a venit cu propunerea ca transportul să fie gratuit pentru toată lumea”, a declarat viceprimarul Paul Voicu.

Prin urmare, în ziua de 1 Decembrie, atât turiştii, cât şi localnicii vor avea transport gratuit cu autobuzul în oraş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax