Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Transport gratuit cu autobuzul pe ruta Cricău – Alba Iulia, pentru concertul „Holograf” din Piaţa Cetăţii

Publicat

Consiliul Județean Alba și Societatea de Transport Public din Alba Iulia pun la dispoziția locuitorilor din Cricău o cursă gratuită pe ruta spre Alba Iulia, pentru a putea participa la concertul Holograf ce va avea loc astăzi, de la ora 19.30, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia.

Reamintim că evenimentul a fost inclus iniţial în programul Festivalului Cetăților Dacice de la Cricău din weekend-ul trecut, însă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a fost reprogramat pentru vineri, 28 iunie, la Alba Iulia.

Pentru a facilita accesul locuitorilor din Cricău la concertul Holograf Societatea de Transport Public din Alba Iulia oferă în mod gratuit o cursă dus-întors pe ruta Cricău – Alba Iulia.

Orar:

Vineri, 28 iunie

Plecare din Cricău spre Alba Iulia, la ora 18.00

Întoarcere din Alba Iulia spre Cricău, la ora 23.30

Cursele sunt gratuite.

Stațiile pe ruta Alba Iulia – Cricău sunt: Autogara – P-ța Consiliul Europei (Electrica) – Moților – Kaufland – Micești (monument) – Șard (benzinărie) – Șard (bariera CFR) – Șard (magazine) – Ighiu (moară) – Ighiu (târg) – Bucerdea Vinoasă (ramificație) – Craiva – Cricău (Poliție)

Returul se va face respectând aceleași stații, în ordine inversă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax