Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport gratuit cu avionul, pentru românii din străinătate care vor să vină în ţară, la Centenarul Marii Uniri. Proiect de lege semnat de Florin Roman şi alţi deputaţi liberali

Publicat

avion pasageri Deputatul de Alba Florin Roman, alături de alţi colegi liberali, propune decontarea de către statul român a transportului cu avionul pentru românii din străinătate care vor să vină în ţară, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, dar şi a celui cu trenul pentru cei care lucrează în alte localităţi faţă de cea de domiciliu, în România.

Proiectul inițiat de deputații PNL prevede că statul român va oferi în 2018, în perioada cuprinsă între 26 noiembrie și 9 decembrie, un transport gratuit, dus- întors, cu avionul, prin compania Tarom,  pentru cei care sunt plecați în afara țării, dar și un drum dus-întors, pe calea ferată, pentru cei care lucrează în România, departe de familii.

“Sărbătoarea Centenarului Marii Uniri trebuie să fie o mare bucurie pentru toți românii, care merită să trăiască această sărbătoare acasă, alături de familie și prieteni.

Nu trebuie să uităm că circa 4 milioane de români muncesc departe de țară, adesea despărțiți de familie, pe care reușesc să o vadă de maxim două ori pe an.

Prin această inițiativă, dorim să reunim familiile și românii să sărbătorească alături de cei dragi 100 de ani de la Marea Unire.

Astfel, statul român demonstrează că este aproape de cetățenii săi, indiferent unde se află aceștia și că poate să-i aducă acasă pentru a sărbători împreună un moment important pentru noi toți, Centenarul Marii Uniri”, transmite Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax