Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Transport ilegal cu 64 de brazi de Crăciun, interceptat de polițiștii de ordine publică, la Albac

Publicat

Comerțul ilegal cu brazi de Crăciun este activitatea preferată a celor care doresc să se înavuțească peste noapte, în perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, aproape în fiecare zi, oamenii legii interceptează transporturi de arbori pentru care cei responsabili nu pot prezenta acte legale de proveniență.

În noaptea de 28/29 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu specialişti din cadrul I.T.RS.V. Cluj-Napoca au efectuat o acţiune ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea faptelor ilegale asociate din tăierea, transportul şi comercializarea materialelor lemnoase, în special a pomilor de Crăciun.

Cu ocazia acestei acţiuni, pe DN 1R, pe raza comunei Albac, a fost depistat O.P.E., de 44 de ani, din aceeaşi localitate, care transporta cu o autoutilitară 64 de brazi de Crăciun, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport.

Conducătorul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cei 64 de brazi au fost confiscaţi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax