Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn descoperit în Abrud, după un apel la 112: Poliţiştii au confiscat 15 mc material lemnos fără acte

Publicat

lemne de focPoliţiştii din Abrud au confiscate 15 mc lemn de foc după ce au primit un apel la 112 privind un posibil transport ilegal de material lemnos. S-au deplasat pe strada 1 Mai din oraş şi au găsit un camion încărcat cu lemn pentru care un şofer din Ciuruleasa nu avea acte legale de provenienţă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 mai, poliţiştii din Abrud au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe strada 1 Mai din oraş se află un camion din care descarcă lemne de foc, provenite din activităţi ilegale.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că şoferul camionului, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Ciuruleasa, nu deţinea documente legale pentru cei 15 metri cubi de material lemnos transportat.

Şoferul a fost amendat, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax