Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Transport ilegal de lemn, oprit de polițiști la Alba Iulia. Cât material lemnos a fost confiscat după un control în trafic

Publicat

Un transport ilegal de lemn a fost oprit în trafic la Alba Iulia. Polițiștii au confiscat 7 metri cubi de material lemnos și l-au amendat pe șofer, un bărbat din Bucium.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 5 iunie, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Calea Moților din Alba Iulia, au oprit pentru control o autoutilitară încărcată cu material lemnos, condusă de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Bucium.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că în avizul de însoțire a transportului era trecută o cantitate cu 7 metri cubi mai mică decât cea transportată.

Față de bărbat, a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar, complementar, s-a dispus confiscarea celor 7 metri cubi de material lemnos.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax