Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn oprit în Apuseni, la Horea. Polițiștii au confiscat 45 metri cubi de material lemnos

Publicat

masina lemn

Polițiștii din Alba au confiscat peste 45 metri cubi de material lemnos, pe DN1R, în comuna Horea. Au oprit în trafic un camion cu remorcă, iar șoferul nu avea acte valabile pe lemnul transportat.

Potrivit IPJ Alba, vineri, polițiștii Secției numărul 9 poliție rurală Câmpeni, Postul de Poliție Horea, în timp ce efectuau un control pe linia prevenirii privind tăierea și transportul ilegal de material lemnos pe DN1R, pe raza comunei Horea au oprit pentru control un autocamion ce tracta o remorcă și transporta material lemnos, condus de un bărbat de 28 de ani, din Bistra.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că documentele de însoțire a materialului lemnos nu erau valabile. De asemenea, cantitatea materialului lemnos nu a corespuns cu actele de însoțire.

Față de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale, iar întreaga cantitate de material lemnos,  respectiv 45,638 mc, în valoare de 15.750 lei, a fost predată în custodia Ocolului Silvic Valea Arieșului. 

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax