Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn, oprit în Apuseni. Poliţiştii din Cîmpeni au confiscat 20 metri cubi de cherestea, după un control pe DN75

Publicat

cheresteaÎn urma unui control în trafic, poliţiştii din Cîmpeni au oprit un transport ilegal de lemn. Oamenii legii au confiscat 20 de metri cubi de cherestea.

Potrivit IPJ Alba, joi, 19 mai, poliţiştii din Câmpeni au luat măsura confiscării cantităţii de 20,7 metri cubi de cherestea şi sancţionării contravenţionale a şoferului unei autoutilitare care, cu ocazia unui control în trafic, a prezenta un aviz de însoţire a mărfii în care era trecută o cantitate mai mică decât cea reală.

Acesta a fost depistat pe DN 75, pe raza comunei Scărişoara şi, pentru că poliţiştii au avut suspiciuni cu privire la veridicitate datelor trecute în documentele de însoţire, au dispus măsurarea materialului lemnos transportat, în cadrul unui punct de lucru ce aparţine Ocolului Silvic Valea Arieşului.

În urma verificărilor a rezultat că autoutilitara era încărcată cu 20,7 metri cubi de material lemnos şi nu cu 13,2 metri cubi, aşa cum rezulta din avizul de însoţire prezentat la control.

Acţiunile de control privind exploatarea, prelucrarea şi transportul materialului lemnos, vor continua.i

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax