Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn, oprit în Munții Apuseni: Bărbat din Albac, amendat pentru că nu avea acte pentru 10 mc material lemnos. Marfa a fost confiscată

Publicat

camion lemne Polițiștii Postului de Poliție Horea împreună cu lucrătorii silvici din cadrul ”Parcului Național Horea” au depistat, joi, un bărbat de 40 de ani din Albac, care transporta cu o autospecială 10 metri cubi de material lemnos, fără a deține documentele legale de însoțire. Întreaga cantitate a fost confiscată.

La data de 19 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Horea, împreună cu lucrători silvici din cadrul ”Parcului Naţional Horea” au desfășurat o acţiune de prevenire şi combatere a delictelor silvice, în conformitate cu Planul Comun de Acţiune ”Scutul Pădurii 2015”.

Cu această ocazie, pe DN 1 R, pe raza comunei Horea, a fost depistată o autospecială încărcată cu 10 metri cubi material lemnos, de esenţă răşinoasă, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de însoţire.

C.T., de 40 de ani, din comuna Albac, a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19, alin. 1, lit. e din Legea nr.171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată, în vederea confiscării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax