Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn oprit în Munţii Apuseni, la Bistra. Poliţiştii au confiscat 13 mc de material lemnos

Publicat

tir lemnPoliţiştii din Bistra au confiscat, marţi, 13 metri cubi de material lemnos, în urma unui control în trafic. Şoferul care transporta „marfa” cu un camion nu avea acte legale de provenienţă şi transport.

Potrivit IPJ Alba, în 17 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra, în timp ce acţionau în conformitate cu Planul de acţiune „Scutul Pădurii”, pentru combaterea ilegalităţilor silvice, au depistat în trafic, un camion încărcat cu 13 metri cubi de material lemnos, buşteni din specia fag, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Faţă de şoferul camionului, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform prevederilor art. 17 alin.1 lit. e din Legea nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax