Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn, oprit în Munţii Apuseni: Poliţiştii au confiscat 11 metri cubi de molid, pentru care şoferul nu avea aviz de însoţire a mărfii

Publicat

Un tânăr de 23 de ani din Lupşa a rămas fără marfa transportată cu o autoutilitară şi s-a ales şi cu amendă, după ce poliţiştii l-au depistat în trafic fără aviz de însoţire pentru 11 mc de lemn de esenţă molid.

Vineri, la ora 12.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş, în timp ce desfăşurau activităţi specifice, în cadrul Planului comun de acţiune „Scutul Pădurii 2014”, au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 11,5 mc, lemn de esenţă molid, fără aviz de însoţire conform legii.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar lemnul transportat, în valoare de aproximativ 2.600 lei, a fost confiscat şi dat în custodie Composesoratului Silvic Lupşa, urmând a fi valorificat în condiţiile legii.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax