Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn, oprit la Alba Iulia. Poliţiştii au confiscat zeci de metri cubi de material lemnos

Publicat

lemne Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat luni, în oraş, un transport ilegal de lemn. Un tânăr din Sebeș nu avea documente legale pentru 33,4 metri cubi de lemn transportat cu o autoutilitară.

Luni, 16 ianuarie, la ora 23.30, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat în trafic, pe strada Detunata din municipiul Alba Iulia, o autoutilitară încărcată cu material lemnos şi care era condusă de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Sebeş.

Potrivit poliţiştilor, cei 33,4 metri cubi de material lemnos de esenţă fag, transportat cu autoutilitara, nu erau însoţiţi de documente legale de transport.

Conducătorul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Florinski

    duminică, 12.04.2015 at 11:43

    Ma întreb de ce nu se confisca camionul asa cum spune legea, degeaba confisca lemnul dacă le rămâne în continuare mijlocul de transport cu care bineînțeles ca vor transporta în continuare lemn tăiat ilegal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate