Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn oprit la Blaj: Poliţiştii au confiscat 23 mc material lemnos, dintr-un camion condus de un şofer din Harghita

Publicat

TIR cu lemn Un tânăr de 22 de ani a fost sancționat contravențional după ce a fost prins de polițiști  din Blaj în timp ce transporta 23 de metri cubi de material lemnos pentru care nu deținea documente corespunzătoare. 

Miercuri, o patrulă mixtă formată din poliţist de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi jandarm, în timp ce acţiona pe strada Clujului din municipiul Blaj, a oprit pentru control un camion încărcat cu 23 de metri cubi de material lemnos, condus de un tânăr de 22 de ani, din judeţul Harghita.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că documentele de însoţire ale materialului lemnos nu corespundeau categoriei de material lemnos transportat, motiv pentru care şoferul camionului a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art.19 din Legea 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax