Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn, oprit la Câlnic: 26 de metri cubi de material lemnos, confiscaţi în urma unui control în trafic

Publicat

lemn confiscatPolițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș împreună cu polițiștii Postului de Poliție Câlnic, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, au depistat, vineri, un camion cu remorcă încărcat cu 26 metri cubi de material lemnos, condus de un bărbat de 34 de ani din Câmpeni. Bărbatul nu a putut prezenta documentele legale de proveniență, motiv pentru care acesta a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost confiscat.

La data de 30 octombrie, în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DJ 106 F, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Cîlnic, au oprit, pentru control, un camion cu remorcă, condus de P.C.V., de 34 de ani, din Cîmpeni, județul Alba.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că șoferul autoturismului nu avea documente legale, de proveniență și transport, pentru cei 26 de metri cubi de material lemnos, transportați cu autoutilitara.

Față de P.C.V. a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform art. 19, alin. 1 din Legea nr.171/2010, privind sancționarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax