Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn oprit la Cugir: Șofer din Sibiu amendat cu 2.000 de lei pentru 35 de metri cubi de material lemnos cu acte necorespunzătoare

Publicat

politie

actiune politie 3 lemne Poliţiştii rutieri din Cugir au confiscat peste 30 de metri cubi de material lemnos transportat cu autoutilitap de un șofer din județul Sibiu. Acesta care nu deținea documentele completate corespunzător pentru a dovedi proveniența lemnului. Bărbatul s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 septembrie, în jurul orei 21.15, poliţiştii rutieri din Cugir au oprit, pentru control, o autoutilitară cu remorcă care era condusă pe strada Râul Mic din Cugir, de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din judeţul Sibiu şi care era încărcată cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că datele din documentele de însoţire a materialului lemnos nu coincideau, din punct de vedere cantitativ, cu realitatea.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto, cu amendă în valoare de 2.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar cei 35,17 metri cubi material lemnos, transportaţi ilegal, au fost indisponibilizaţi, în vederea confiscării.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax