Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn, oprit la Sebeş: Poliţiştii au confiscat peste 50 metri cubi de material lemnos şi l-au amendat pe şoferul unui camion, din Mureş

Publicat

TIR cu lemn Polițiștii din cadrul IPJ Alba au confiscat joi, în urma unei acţiuni de verificare a transportatorilor organizată la Sebeş, 54 de metri cubi de material lemnos. Lemnul era încărcat într-un camion, condus de un bărbat de 39 de ani din județul Mureș.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că documentele de însoțire nu corespundeau din punct de vedere cantitativ cu realitatea, astfel că bărbatul a fost sancționat contravențional de oamenii legii cu amendă în valoare de 2.000 de lei iar întreaga cantitate de lemn a fost confiscată.

Potrivit IPJ Alba, joi, 11 iunie, polițiști Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat pe raza municipiului Sebeş, o acţiune de combatere a ilegalităţilor privind transportul materialului lemnos.

Cu ocazia acestei acţiuni, pe strada Industriilor, a fost depistat un camion cu remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Mureş, încărcat cu 54,7 metri cubi de material lemnos, din specia molid.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că datele menţionate în documentele de însoţire a materialului lemnos, nu corespundeau, din punct de vedere cantitativ, cu realitatea.

Şoferul camionului a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar ca şi măsură complementară, întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. marcel

    vineri, 12.06.2015 at 14:47

    nu numai lemnele ar trebui confiscate ci si camioanele, poate asa se vor mai linisti acesti inconstienti care nu realizeaza ca de fapt distrug viitorul acestei tari, fara acest aur verde care este padurea suntem condamnati la moarte noi si generatiile viitoare , oare cand veti reusi sa intelegeti acest lucru, criminalilor ??!!!

  2. Remus

    sâmbătă, 20.06.2015 at 09:17

    Acest caz este doar praf in ochii cetatenilor, sa se puna pe treaba si sa aresteze atat administratorii firmelor de transport cat si colegi lor de breasla care stau in drum si cand vad camionul cu lemne se intorc cu spatele. Autoritatile sa ia masuri aici aproape in ograda lor .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax