Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn oprit la Sebeş: Poliţiştii l-au amendat pe un şofer din Dej şi au confiscat peste 40 de metri cubi de material lemnos

Publicat

TIR cu lemn Poliţiştii din Alba au continuat controalele zilnice în trafic şi în teren, pentru combaterea ilegalităţilor provenite din exploatarea şi transportul materialului lemnos. Alţi 43 de metri cubi de material lemnos, transportat ilegal, au fost confiscaţi în noaptea de miercuri spre joi, la Sebeş.

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Alba, în timp ce acţionau pe raza municipiului Sebeş pentru combaterea ilegalităţilor privind transportul de material lemnos, au depistat, miercuri, în jurul orei 24.00, pe strada Industriilor, un camion înmatriculat în județul Maramureş, condus de un bărbat din municipiul Dej, care era încărcat cu 43,3 metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că datele menţionate în avizele de însoţire primare prezentate la control, nu corespundeau din punct de vedere cantitativ cu realitatea.

Poliţiştii au luat măsura sancționării contravenţionale a şoferului camionului, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax