Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn oprit pe DN 75, la Vadu Moţilor, în cadrul unei acţiuni a poliţiştilor din Cîmpeni. Au confiscat 12 mc de cherestea

Publicat

tir lemnUn camion încărcat cu 12,7 mc de cherestea pentru care şoferul nu avea acte a fost oprit, miercuri, pe DN 75, la Vadu Moţilor, de către poliţiştii din Cîmpeni. Marfa a fost confiscată şi şoferul, din judeţul Arad, amendat. Tot miercuri, poliţiştii din Munţii Apuseni au dat amenzi de peste 5000 de lei, în cadrul unei acţiuni de verificare.

Potrivit IPJ Alba, între orele 6.00 şi 14.00, poliţiştii din Câmpeni, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 9 Poliţiei Rurală Cîmpeni şi cei ai posturilor de poliţie arondate, au desfăşurat o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea indisciplinei participanţilor la traficul rutier, menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea infracţiunilor de natură judiciară şi combaterea evaziunii fiscale.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au verificat 45 de autovehicule şi 5 societăţi comerciale, iar pentru nereguli constatate au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.570 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de 7.675 de lei.

Cu ocazia unui control efectuat în trafic pe DN 75, pe raza localităţii Vadu Moţilor, a fost depistată o autospecială încărcată cu 12,7 metri cubi de cherestea pentru care conducătorul auto, un bărbat din comuna Şagu, judeţul Arad, nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

În conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, şoferul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, iar întreaga cantitate de cherestea a fost confiscată.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Baby

    joi, 20.08.2015 at 15:30

    la lemne ar trebui NON stop.
    Avem destui Polițiști.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax